Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- شرکت امداد خودرو سایپا در طرح خدمات و امداد گروه سایپا برای روزهای پایانی سال و سال جدید، با هدف اجرای صحیح پویش #در_خانه_بمانیم اجرت تعمیرات و ایاب ذهاب خدمات خود را رایگان اعلام کرد. تاریخ انتشار: 17:30 - 27 اسفند 1398 - کد خبر: ۶۰۶۹۸۱

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری میزان،عباس فخاریان اظهار کرد: شرکت امداد خودرو سایپا در طرح خدمات و امداد گروه سایپا برای روزهای پایانی سال و سال جدید، با هدف اجرای صحیح پویش #در_خانه_بمانیم اجرت تعمیرات و ایاب ذهاب خدمات خود را رایگان اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر عملیات شرکت امداد خودرو سایپا با اشاره به افزایش ناوگان امدادی سایپا گفت: در راستای مسئولیت‌های اجتماعی سایپا و پیوستن به پویش #در_خانه_بمانیم و بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته، ۴۰ دستگاه ناوگان امدادی و خدمات خودرو در محل به سیستم خدمات رسانی شرکت امداد خودرو سایپا اضافه شده است.

 فخاریان در ادامه از اجرای طرح ویژه در روز‌های پایانی امسال و آغاز سال جدید خبر داد و افزود: در این طرح مسیر‌های پرتردد شناسایی و تعداد ناوگان‌های امدادی در آن افزایش خواهد یافت. همچنین به منظور کاهش سفر‌های غیر ضروری و ماندن در خانه و سرعت دهی در ارائه خدمات امدادی و تعمیراتی، بخشی از ناوگان امدادی مستقر در جاده‌های بین راهی در مراکز شهر‌ها مستقر و آمادگی ارائه خدمات رسانی در درب منازل را دارند.

رییس ستاد طرح خدمات و امداد گروه خودرو سازی سایپا افزایش ناوگان امدادی سایپا در درون شهر‌ها را به منظور ماندن هموطنان عزیز در منازل خود عنوان کرد و گفت: تقویت مرکز پیام امداد خودرو، تامین و تدارک قطعات خودرو در شبکه امداد، افزایش بازه زمانی ارائه خدمات خودرو در محل تا ساعت ۲۲ و همچنین اجرت و ایاب ذهاب رایگان از دیگر ویژگی‌های این طرح است.

فخاریان همچنین از توزیع اقلام بهداشتی شامل دستکش، ماسک و مواد ضد عفونی کننده و ... بین امدادگران و خدمات رسانان و همچنین راه اندازی سرویس خدمات در محل خودرو در تعمیرگاه‌های مرکزی سایپا یدک خبر داد.

وی با بیان اینکه فعالیت سایپا می‌تواند سبب آسودگی خیال هم‌وطنان در این روز‌های سخت شود، خاطرنشان کرد: امدادگران در طرح خدمات و امداد گروه خودروسازی سایپا به صورت ۲۴ ساعته با شماره ۰۹۶۵۵۰ آماده پاسخگویی به هموطنان گرامی هستند.

بیشتر بخوانید: سیستم آموزش فنی آنلاین کشور در سایپایدک راه اندازی شد

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: خودرو خودروسازان اخبار اقتصادی شرکت امداد خودرو سایپا طرح خدمات و امداد گروه خانه بمانیم ناوگان امدادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۰۲۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!/ عکس

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فروردین ۱۴۰۲ بود که سایپا از سدان P۹۰ پرده برداشت. این خودرو در ابتدا با نام کادیلا رونمایی شد اما بعد ها با نام پروژه P۹۰ توسعه پیدا کرد. حالا پس از گذشت بیش از یکسال کاتالوگ سدان P۹۰ منتشر شده است و مشخصات رسمی و نهایی این محصول به صورت رسمی به تایید رسیده است.

براساس گزارش آخرین خودرو، این خودرو قرار است در خط تولید پارس خودرو به تولید برسد و به عنوان یکی از محصولات اختصاصی این زیر مجموعه سایپا در کنار سهند عرضه خواهد شد. تولید رنو تندر ۹۰ یا همان ال ۹۰ بعد از اعمال تحریم های شدید در ایران متوقف شد اما به دلیل کیفیت و دوام بالای این خودرو، همچنان بازار خوبی برای آن شاهد هستیم. همین نکته باعث شد تا سایپا تولید نسخه ایرانیزه شده از ال ۹۰ یا همان داچیا (Dacia) لوگان را پیش ببرد. البته باید دید کیفیت و عملکرد فنی سدان P۹۰ پارس خودرو نسبت به ال ۹۰ چگونه خواهد بود.

کاتالوگ سدان P۹۰

مشخصات فنی سدان P۹۰

بر اساس کاتالوگ منتشر شده، سدان P۹۰ به پیشرانه ME۱۶ مجهز است. این پیشرانه همان پیشرانه EC۵ گروه PSA است که از زمان قبل از برجام به سایپا رسیده و حالا تولید آن در مگاموتور انجام می شود. علاوه بر سدان P۹۰ قرار است در سایپا شاهین پلاس هم این پیشرانه را داشته باشیم. این پیشرانه کلیتی برابر با پیشرانه TU۵ پلاس دارد اما در برخی جزئیات نظیر بلوک سیلندر با آن موتور متفاوت است.

پیشرانه ۱.۶ لیتری تنفس طبیعی در ال ۹۰ ایرانی توان تولید نهایت قدرت ۱۱۳ اسب بخار و نهایت گشتاور ۱۴۴ نیوتن متر را دارد. قدرت از طریق جعبه دنده ۵ سرعته دستی به چرخ های جلو می رسد. البته احتمالا در آینده نسخه اتوماتی این خودرو با گیربکس ۶ سرعته اتوماتیک DAE را هم خواهیم داشت. سیستم تعلیق در جلو از نوع مک فرسون و در عقب از نوع نیمه مستقل پیچشی است. نکته جالب ترمز های این خودرو است که در جلو دیسکی و در عقب از نوع کاسه ای است!

کابین و امکانات

طراحی کابین سدان P۹۰ الگوهای مشابه با همان تندر ۹۰ را دارد که البته تغییراتی را در برخی جزئیات می بینیم. این سدان در نسخه دنده ای به امکاناتی نظیر فرمان Dکات، کنترل صوتی از روی فرمان، سیستم پایش فشار باد تایرها (TPMS)، رینگ ۱۵ اینچی آلومینیومی، سیستم تهویه الکتریکی دستی، دو کیسه هوای جلو، شیشه دودی عقب، تریم داخلی دو رنگ، تنظیم برقی آینه ها، سنسور و دوربین دنده عقب، سنسور نور، سنسور باران و صفحه نمایش ۷ اینچی مالتی مدیا مجهز است.

شباهت فنی P۹۰ با شاهین پلاس سایپا

قرار است تا شاهین پلاس سایپا و P۹۰ پارس خودرو از یک قوای محرکه و مجموعه انتقال قدرت استفاده کنند. در حال حاضر نمونه نهایی شاهین پلاس اتوماتیک به بازار کشور معرفی شده و قرار است تا پایان تابستان ۱۴۰۳ این سدان سایپایی به بازار بیاید. خبرنگاران آخرین خودرو هم گزارشی ویدیویی از نسخه نهایی شاهین پلاس به عنوان برادر فنی P۹۰ پارس خودرو تهیه کرده اند که در بخش زیر قابل تماشا است.

۲۲۷۲۲۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902888

دیگر خبرها

  • L90 ایرانی؛ رونمایی از رقیب جدید تارا و دنا
  • ارائه خدمات پزشکی رایگان در جزیره قشم
  • تعداد پایگاه‌های امداد دریایی در استان بوشهر باید افزایش یابد
  • ورود خودرو‌های جدید به هلال احمر
  • درمان رایگان کودک مشروط بر داشتن بیمه پایه
  • درمان رایگان کودک با داشتن بیمه پایه
  • نیاز مبرم به تأسیس ۵ پایگاه امداد دریایی در بوشهر
  • ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!/ عکس
  • تشکیل کمپین آموزشی و مراقبتی‌های بهداشتی سالمندان در آبادان
  • اجراهای متنوع گروه‌های موسیقی محیطی در خانه هنرمندان ایران