Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: گروه خودروسازی سایپا با جذب نیرو و استفاده از ظرفیت مددجویان کمیته امداد و سایر نهادهای حمایتی، الگویی موفق و برگزیده را برای همه شرکت‌های کشور ترسیم کرده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ سیدمرتضی بختیاری در مراسم راه‌اندازی مجدد و بازگشایی شرکت سایپاگام افزود: گروه خودروسازی سایپا یکی از تولیدکنندگان پویا، زنده و موفق در سطح کشور محسوب می‌شود که با استفاده از ظرفیت‌های موجود در داخل، رونق تولید را محقق کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: ابتکار مدیریت گروه خودروسازی سایپا در استخدام و اشتغال‌زایی برای مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) و سایر نهادهای حمایتی کشور، اقدامی ارزشمند و قابل تقدیر است.

به گفته بختیاری مددجویانی که به استخدام شرکت سایپاگام درآمده‌اند، با کسب آموزش و تخصص لازم در این مجموعه، از نظر بهره‌مندی از حقوق و مزایا، خدمات بیمه درمانی و تکمیلی و سایر مزایای شغلی در شرایط برابر با دیگران هستند.

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: بسیاری از نیروهای انسانی تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی تحصیلات و مهارت‌های فنی بالایی دارند و مدیریت گروه خودروسازی سایپا با شناخت این موضوع و در راستای عمل به مسئولیت اجتماعی خود، نسبت به این حرکت خداپسندانه اقدام کرده است.

بختیاری تاکید کرد: سایپا با به‌کارگیری این نیروهای انسانی جوان و توانمند، ضمن توسعه اشتغال کشور، بهترین روش را برای جهش تولید برگزیده است.

سیدجواد سلیمانی مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا نیز در این مراسم گفت: یکی از مسئولیت‌های اجتماعی مهم سایپا، برداشتن گام‌های اساسی در زمینه اشتغال‌زایی و توسعه تولید در کشور است که بازگشایی مجدد شرکت سایپاگام با تکیه بر نیروی انسانی متشکل از مددجویان کمیته امداد و بهزیستی از جمله این اقدامات است.

وی افزود: فعالیت سایپاگام که در گذشته متوقف شده بود، امروز از سر گرفته شده و در آینده با همکاری کمیته امداد امام خمینی(ره)، سازمان بهزیستی و سایر نهادهای حمایتی در زمینه تأمین نیروی انسانی توانمند، میزان اشتغال‌زایی و تولید آن افزایش خواهد یافت.

گفتنی است از ۲۵۰ نفر نیروی انسانی شاغل در شرکت سایپاگام، ۱۵۲ نفر از مددجویان تحت پوشش کمیته امداد، سازمان بهزیستی و سایر نهادهای حمایتی هستند که روزانه ۳۰۰ ست کامل دسته‌سیم خودرو تولید می‌کنند.

براساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در گروه سایپا قرار است ظرفیت تولید این شرکت تا پایان امسال به روزانه ۱۰۰۰ ست دسته سیم خودرو افزایش یابد که به موازات آن، نیروی انسانی شاغل در این شرکت نیز با همکاری کمیته امداد و بهزیستی به ۶۰۰ نفر افزایش خواهد یافت.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اشتغال كارآفريني خودروسازي سايپا کمیته امداد امام خمینی ره مددجویان کمیته امداد گروه خودروسازی سایپا کمیته امداد نیروی انسانی اشتغال زایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۷۷۷۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 

رونق تولید موضوعی است که در سال های اخیر بیشتر مورد توجه سیاست گذاران کلان و مسئولان اقتصادی کشور قرار گرفته و سال ۱۴۰۳ نیز شعار جهش تولید با مشارکت مردم انتخاب شده است اما نقش بورس در این زمینه چیست؟

به گزارش ایسنا، کارشناسان اقتصادی بازار سرمایه را یکی از ابزارهای مناسب برای اجرای سیاست رونق تولید عنوان می‌کنند، اما آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید در کشور شود؟ برخی معتقدند که بورس به واسطه بازار ثانویه امکان جذب نقدینگی جدیدی ندارد و بنابراین نمیتواند به شرکت ها کمک کند و  آنچه در بورس اتفاق می افتد، نوسانات متعدد است.

برزو حق شناس در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه بازار سرمایه یکی از مولفه‌های اقتصادی هر کشوری است، گفت: در  واقع رونق تولید نیز یکی از سیاست‌های کلان کشور در حوزه اقتصاد  محسوب می‌شود که بورس جزئی از آن و یکی از ابزارهای اجرای این سیاست کلان محسوب می‌شود. 
وی با اشاره به اینکه بورس نمی‌تواند به تنهایی باعث رونق تولید شود، یادآور شد: اگر سیاست های دیگر کشور در کنار بورس به کمک رونق تولید بیاید در آن زمان است که رونق تولید شکل می گیرد. 
وی در بخش دیگری از صحبت های خود به تفاوت بازارهای اولیه و ثانویه پرداخت و ادامه داد: اینکه بورس بازار ثانویه است تعریف درستی است،  اما اگر به درستی مدیریت نشود باعث اختلال در بازار اولیه می شود.
به گفته حق شناس، بازار اولیه به شرکت‌ها کمک می‌کند تا تامین مالی شوند و بتوانند عرضه اولیه خود را برای سرمایه گذاران به نمایش بگذارند، اما در کنار بازار اولیه اگر بازار ثانویه یعنی بورس فعالیت بانشاطی نداشته باشد نمی توان انتظار داشت که بازار اولیه هم رونق پیدا کرده و با استقبال سرمایه گذاران رو به رو شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • موافقت رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه
  • کارگاه آموزشی کارآفرینی و اشتغال «همت در مسجد» در بندرعباس برگزار شد
  • توزیع اقلام لوازم خانگی بین مددجویان بسطام
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • تعهد اشتغال ۷۵۰۰ فارغ‌التحصیل بیکار در همدان
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • توزیع ۱۲۷ میلیارد تومان جهیزیه بین مددجویان لرستان
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود
  • رتبه اول خراسان رضوی در پرداخت تسهیلات اشتغال در کشور